Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Ο καλύτερος ίσως εν ζωή ζωγράφος του κόσμου

Πλέον, ο άνθρωπος ασχολείται το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του με ανούσια πράγματα. Εκπομπές τηλεοπτικές που αποβλακώνουν, αθλητικές εφημερίδες που τίποτα δεν έχουν να προσφέρουν παρά να φανατίζουν ακόμα περισσότερο τους οπαδούς, τζόγο που τον καταστρέφει ηθικά και οικονομικά, παιχνιδομηχανές που καίνε... κύτταρα, κουτσομπολιό που είναι χάσιμο χρόνου και προκαλεί στο άτομο αρνητική ενέργεια κτλ κτλ. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε και να μην έχουμε ακουστά σημαντικές προσωπικότητες που προσφέρουν στην παγκόσμια κοινωνία. Δεν το παριστάνω... έξυπνος και ξεχωριστός αφού εγώ σήμερα τον έμαθα! Αλλά μιας και τον έμαθα, μοιράζω την γνώση αυτή που απέκτησα, μαζί σας. Είναι ίσως ο κορυφαίος ζωγράφος του κόσμου. Τον λένε Ιμάν Μαλέκι και γεννήθηκε το 1976 στην Τεχεράνη (Ιράν). Τα έργα του είναι τόσο όμορφα που μοιάζουν αληθινά, σαν φωτογραφίες. Απολαύστε το ορισμένες ζωγραφιές και το βίντεο:





3 σχόλια:

sara είπε...

einai apisteytos! eilikrina!

Ανώνυμος είπε...

ti texni einai ayti.nomizw aftos o anthrwpos exei olo to taledo sta xeria toy!Kai xairome poy diavazw oti einai kai neos antrwpos.exw entyposiasti poly!

Dimitri
eyxaristoyme poy to moirastikes kai afto mazi mas kai tha nai oreo na parakoloy8oyme tin doyleia toy mesa apo to blog soy

Nikos Defes

Ανώνυμος είπε...

Tαλενταρα,οι πινακες του μιλανε!
Μπράβο του και μπραβο σου!

Γιάννης+Αννα

Related Posts with Thumbnails